Analizat Biokimike!


Analiza biokimike është një metodë thelbësore e diagnozës laboratorike të sëmundjeve të ndryshme. Rekomandohet që testet e gjakut të kryhen për qëllime parandaluese një herë në vit deri në moshën 50 vjeç, pas kësaj, çdo gjashtë muaj. Çrregullime të ndryshme metabolike dhe të tjera që ndodhin në trup mund të zbulohen në testet e gjakut.
Gjithkush ka enzimat e tij specifike, proteina ose molekula të tjera organike. Teksa sistemi i gjakut kalon nëpër të gjitha organet, siguron ushqim për qelizat dhe eliminon produktet e panevojshme dhe të dëmshme të metabolizmit, çdo ndryshim në një organ do të pasqyrohet në qarkullimin e gjakut me ndryshimin në përqendrimin e enzimeve, proteinave , Elektrolite, etj.

Mirë se vini!

Na Kontaktoni


Adresa:

Kali i Trojes, Lagjia Pavaresia,
pallati me xhama, kati 2, perbri BKT.

Email:

info@plantalaboratory.com

Telefon:

0696684351


Regjistrohu për të marrë të gjitha shërbimet që ofron Planta Laboratory!


Per te hyre ne sistem ju lutem klikoni Ketu