Analizat Mikrobiologjike!


Analizat e mëposhtme kryhen në laboratorin mikrobiologjik, duke përdorur teknikat standarde mikrobiologjike; pajisjet më të avancuara dhe pajisjet me cilësi të lartë, sipas rekomandimeve të WHO (Organizata Botërore e Shëndetësisë) dhe CLSI (Instituti i Standardeve Klinike dhe Laboratorike)
Analizat bakteriologjike:

- Izolimi dhe identifikimi i baktereve patogjene aerobike dhe anaerobe nga mostra të ndryshme (smears, sekrecionet, sputum, urina, stol, gjaku) dhe ekzaminimi i ndjeshmërisë së tyre ndaj antibiotikëve.
**INFO: Bakteret e gjinisë Salmonella, Shigella, Yersinia dhe Campylobacter janë shkaqet më të zakonshme të infeksioneve bakteriale të zorrëve, të cilat ndodhin me marrjen e ushqimit të kontaminuar (kryesisht me origjinë shtazore) dhe ujit. Këto sëmundje, të cilat zakonisht ndodhin në verë, mund të shoqërohen me diarre të rënda, të vjella, humbje fluide dhe çrregullime të përqendrimit të elektroliteve.**

-Për konfirmimin e pranisë së mycoplasma, ureaplasma dhe klamidia në mostrat urogjenitale.
**INFO: Chlamydia, mycoplasma dhe ureaplasma janë shkaqet më të zakonshme të sëmundjeve seksualisht të transmetueshme që shkaktojnë sëmundje kronike të organeve gjenitale, shpesh të shoqëruara me sterilitet.

Mirë se vini!

Na Kontaktoni


Adresa:

Kali i Trojes, Lagjia Pavaresia,
pallati me xhama, kati 2, perbri BKT.

Email:

info@plantalaboratory.com

Telefon:

0696684351


Regjistrohu për të marrë të gjitha shërbimet që ofron Planta Laboratory!


Per te hyre ne sistem ju lutem klikoni Ketu