NË SHTATZENI!


Kontrollet gjate fazes se shtatzenise jane te domosdoshme pasi monitorojne shendetin e nenes dhe njekohsisht edhe andamentin e embrionit/foshnjes.

Mirë se vini!


TORCH NË SHTATZENI


Cfarë diagnostikon?


  • -Rrezikun lidhur me moshën e nënës.
  • -Rrezikun nga trisomia 21 (Sindroma Down)
  • -Rreziku i NTD (Dëmtimet në tubin neural)

Triple - Test bëhet nga Java 14 e shtatzanisë deri në javën e 22!

Na Kontaktoni


Adresa:

Kali i Trojes, Lagjia Pavaresia,
pallati me xhama, kati 2, perbri BKT.

Email:

info@plantalaboratory.com

Telefon:

0696684351


Regjistrohu për të marrë të gjitha shërbimet që ofron Planta Laboratory!


Per te hyre ne sistem ju lutem klikoni Ketu