Analiza E Urines!


Ekzaminimi i urinës së përgjithshme përfshin analizën makroskopike, kimike dhe mikroskopike të urinës.
- Analiza makroskopike përfshin ekzaminimin e pamjes së urinës dhe ngjyrën.
- Ekzaminimi kimik përfshin gravitetin specifik, praninë cilësore të proteinave, gjakut, nitriteve, glukozës, ketoneve, bilirubinës, urobilinogjeneve etj.
- Ekzaminimi mikroskopik i referohet pranisë së eritrociteve, leukociteve, qelizave epiteliale, cilindrave, baktereve, kristaleve etj.

Kjo analizë kushton 700 Lekë!

Na Kontaktoni


Adresa:

Kali i Trojes, Lagjia Pavaresia,
pallati me xhama, kati 2, perbri BKT.

Email:

info@plantalaboratory.com

Telefon:

0696684351


Regjistrohu për të marrë të gjitha shërbimet që ofron Planta Laboratory!


Per te hyre ne sistem ju lutem klikoni Ketu