Orari:

Hapur
E Hene - E Shtunë: 07:30 - 16:30

Shërbime Emergjente!

Në raste emergjente, Planta është gjithmonë hapur për klientët e saj!

Këshilla Mjekësore!

Përpos analizave cilësore, në laboratorin tonë do të merrni edhe këshilla të ndryshme për një shëndet sa më të mirë!

Kujdes Maksimal!

Jeta e njeriut është shumë e rëndësishme, prandaj çdo analizë që kryhet në laboratorin tonë
është e një cilësie maksimale!

Analizat në PLANTA LABORATOR!


Njihuni me Stafin!


...

“PLANTA Laborator ju paraqet një metodologji të re dhe inovative për diagnozat laboratorike.
Bazuar në studimet e fundit shkencore, laboratori ynë aplikon metodika ndërkombëtare për diagnostikimin klinik të të gjitha patologjive që përbëjnë një problem në aspektin optimal të ekuilibrave anatomik.
Saktësia e analizave nuk bazohet vetem në inovacionin e larte teknologjik por edhe në rrënjët e thella të përgatitjes në sektorin laboratorik të personelit, që operon me kohë të plotë në strukturat e Laboratorit PLANTA. Përgjegjësi i departamentit dhe ekspert në matjet klinike paraqet një përgatitje profesionale dhe shkollim universitar dhe post-universitar në sektorin e biomjekësisë në Universitetin e Pavias, Lider në Itali në fushën mjekësore. Me një eksperiencë pune 2-vjeçare në një nga spitalet më prestigjozë në kërkimet gjenetike”

Na Kontaktoni


Adresa:

Kali i Trojes, Lagjia Pavaresia,
pallati me xhama, kati 2, perbri BKT.

Email:

info@plantalaboratory.com

Telefon:

0696684351


Regjistrohu për të marrë të gjitha shërbimet që ofron Planta Laboratory!


Per te hyre ne sistem ju lutem klikoni Ketu